Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Man steekpartij Beveren-Leie blijft in cel

Man steekpartij Beveren-Leie blijft in cel

Nieuws
08/11/2019

Beiden worden daarvan verdacht na een steekpartij bij hen thuis. De man raakte daarbij levensgevaarlijk gewond en verbleef een tijdlang in het ziekenhuis, zij raakte gewond aan de hals. De twee waren nog maar anderhalf jaar een koppel.

Niet meer samen wonen

Ze dronken geregeld alcohol en dat was ook zo op de avond van de feiten waarbij ze elkaar te lijf gingen met een mes. Ze woonden nog niet zo lang in de Schoolstraat in Beveren-Leie maar de politie kende intussen wel al hun adres. De man mag van geluk spreken dat hij het nog kan navertellen, wel zal hij het wettelijk samenwonen met zijn vriendin stopzetten.

Zijn advocaat had ook gehoopt dat hij vrijkwam. "Ik denk dat het gepast is dat die man onder voorwaarden in vrijheid wordt gesteld. Het zijn feiten binnen een relatie en we hebben nu een mandaat om die relatie stop te zetten en als hij dan ook nog iets doet aan zijn alcoholprobleem. Ik heb dus geen indicaties dat er iets anders aan de hand is. Er zijn ook geen veroordelingen voor agressiedelicten. Hij heeft ook al een zekere leeftijd. Het is een rustige man, een sluiswachter. Ik zie geen agressor in hem."

Auteurs: