Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Bellewaerde zet onderhoudsmedewerkers in de bloemetjes

Bellewaerde zet onderhoudsmedewerkers in de bloemetjes

Nieuws
17/06/2021

In Bellewaerde Park en Bellewaerde Aquapark worden de 18 onderhoudsmedewerkers al vandaag in de bloemetjes gezet. Ze zijn dagelijks in de weer om de parken, voor en achter de schermen, netjes te houden. (Lees verder onder de foto)

Jobswitch

Vandaag krijgen ze naast een cadeaupakket  ook hulp van vijf vaste medewerkers, waaronder parkdirecteur Stefaan Lemey, die samen met hen aan de slag gaan. De directeur ondersteunt de schoonmaakploeg,  de hoofdboekhouder versterkt het team van de kledij-afdeling en de sales assistant helpt het onderhoudsteam bijvoorbeeld.

"Naast veiligheid, is ook hygiëne een belangrijk aspect van de service en kwaliteitsbeleving in Bellewaerde Park en Bellewaerde Aquapark. De netheid in de parken is reeds jaar en dag één van de sterktes van Bellewaerde. De job van onze onderhoudsmedewerkers is hierin essentieel en verdient daarom respect en erkenning. Hierdoor leek het ons een leuk idee om hen voor één dag in de schijnwerpers te plaatsen," aldus Annelies Dejaegher, HR Manager van Bellewaerde.